Hvem er Danmarks Bedste

Hvem er Danmarks Bedste

Danmarks Bedste blev startet af burgernørden, der var træt af de mange burgerlister, der var baseret på journalisters personlige oplevelser og/eller fuldstændig SoMe styrede afstemninger.

 

Nu skal Danmarks Bedste Burger findes i en inkluderende og altomfavnende konkurrence, hvor vi lader alle komme til med deres stemme, og vægter hver en stemme i forhold til sandsynligheden for at vurderingen er fremkommet fra en faglig, saglig og faktuel oplevelse.

 

Danmarks Bedste er os alle. Dig der kommer med forlag til hvilke burgere der skal afprøves af dommerne, og måske fortjener at blive nomineret. Dig der stemmer på SoMe og spreder interessen for landets bedste burgere, og ikke mindst dig der kommer til finalen og afprøver og stemmer på burgerne på Burger & Beer Festivalen 2020. Alle er vi med til at afgive folkets stemme.

 

Danmarks Bedste er de 3 dommere, der ud over at skulle vurdere hundredevis af burgere, skal finde frem til hver 3 finale burgere, også har en intern konkurrence, om at blive Burger Haj 2020. Samlet afgiver de 3 dommere, i finalens blind test, fagfolkets stemme.

 

Danmarks Bedste er de 4 internationale dommere, der i finalen er med til at finde årets 3 bedste burgere. I finalens blind test afgiver de, den internationale stemme.

 

Samlet har vi til sidst valgt.

  • Danmarks Bedste Burger 2020
  • Folkets Burger 2020
  • Fagfolkets Burger 2020
  • Danmarks Internationale Burger 2020